Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka

Tuż za ścianą
zdechł pies
nic się nie zmieniło

człowiek
pozostał
człowiekiem

47 970 wyświetleń
306 tekstów
144 obserwujących
  • giulietka

    16 July 2011, 23:37

    Człowiekiem bez serca...

    Świetna miniaturka!

  • Uczuciowa

    16 July 2011, 21:50

    Możliwe, że tak. Ale ludzie bywają różni, których takie "małe tragedie" nie poruszają...

  • marka

    16 July 2011, 21:08

    Świetna życiowa miniaturka z człowiekiem, ciekawe czy został ze łzą w oku?