Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wymarzona Podróż

Tutaj nigdy nie będzie jak tam,
ale wiz ma już nie być niedługo,
więc polecę za lata tam dwa,
bo za rok operację mam drugą ...

Od małego ja jestem w tym śnie,
gdzie są stwory, straszydła, wampiry ...
światło w dyni tam wciąż świeci się,
mówiąc mi, że OK jest być świrem ...

Chciałbym przejść przez przedmieście w ten dzień
razem z piękną i mroczną mą żoną,
tuż po ślubie, tam hen, w Ju Es Ej ...
to podróżą mą jest wymarzoną.
http://www.youtube.com/watch?v=YodSHEd5hRk

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    28 October 2019, 09:54

    @fyrfle jak się pan przebierze za Zmorę Świętojańską to pana nie poznają :)

  • fyrfle

    28 October 2019, 09:44

    Mnie za teksty o Amerykanach pochodzenia żydowskiego na fb pewnie zawrócą z lotniska, więc skupiam się na Europie bałkańskiej.

    od Moon G