Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty wiesz

Trzydzieści lat temu
Na placu za domem
Tam rosły drzewa
Nie było hałasu

Ta historia już była
Na ulicy Sąsiedniej
Nikt wtedy nie wiedział
Ten czas się skończy

Kilka miliardów ludzi
Płacze na widok cierpienia
Jutro staniemy bezradni
Obok siebie sami

Gdzie teraz jesteśmy
Kim byłem
Dokąd idziemy
Może wiesz

1949 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!