Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trzeba się cieszyć życiem póki jest.
oglądać je z przyjemnością wciąż z nową świeżością.
Codziennie dotykać marzeniami nieba świt
i złoty zachód.
Jego radością krzyczeć prosto w twarz .
Widzieć piekno chwil, które są ulotnym filmem zmysłów.
Z tobą wszystko jest takie piekne,
nawet śmierci oblicze jej wizja w ułamkach sekundy.
Ważne sprawy zostały za przegrodą szyby-
innego świata z Harona powitaniem.
Trzeba się cieszyć życiem póki jest.
Bo kiedy nam czasu zabraknie,
nie powiemy tego co najważniejsze.

14 017 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!