Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wyjątkowość ta Nasza "

Trwać będzie do końca świata
Wyjątkowość ta Nasza
Myśli te błądzące - ciepłe słońce
Chłodny księżyc - gwiazd tysiące
My na podniebnej łące
Zbierać będziemy księżycowe kwiaty
To nic...że Ty i Ja to dwa różne światy
Na mlecznej drodze o północnej porze
Spotkanie Nasze - ciepłe dłonie
Oczy błyszczące - wiersze zawieszone
Wierszowanie czy kochanie
Muzyki wśród gwiazd słuchanie
Pytanie...
Nasze wyjątkowe o północnej porze
Spotkanie jawą się stanie...
My - Spełnienie...
My - Dopełnienie...

22.02.2021
22:35

281 884 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!