Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Hmmm "

Trwa/ my w swoim hmmm
Nie liczymy dni
Godzin czy minut nam danych
Bez Pan i Pani
Królowo i Królu
Kochamy
To wystarczy Nam
Na tysiąc lat i jeden dzień
Czemu nie ...
Pytamy
Pomimo tego że odpowiedź znamy

19.09.2022
23:11

281 885 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!