Menu
Gildia Pióra na Patronite

''Serce matki''

troski na siebie
godzi z losem choć ten czasem płata

żniwiarz życia zabiera lata
lecz nie poddaje
w duszy młoda
w oczach miłość mieni

na widok dzieci
serce płomieni
gorące

na zawsze dla niej słońcem

Krystyna A.Sz. 25.05.2016r.

75 667 wyświetleń
819 tekstów
92 obserwujących
  • krysta

    25 May 2016, 21:40

    dziękuję Wszystkim, każdemu z osobna, za zatrzymanie i pozostawione ślady wizyty...
    pozdrawiam serdecznie :)

  • 25 May 2016, 19:22

    piękny wiersz, Krysiu!, pozdrawiam! i fiszkę zostawiam!

  • RozaR

    25 May 2016, 17:50

    Bardzo ładne - okazuje się że rodzina to wartość daleko ponad wszystkie inne .

  • Malusia_035

    25 May 2016, 10:15

    Piękne słowa :)

    Pozdrawiam Krysiu :)