Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trochę lepiej
Trochę gorzej
Słabo, słabo
Znowu spadam
Lecę głową w dół
Jak miliony płatków śniegu
Wiruję w powietrzu
Zmieszana z ich bielą
Upadam
Niezauważalnie, bezszelestnie

11 899 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!