Menu
Gildia Pióra na Patronite

Intimacy

topią się we mnie odległości
gdy w lustrze mogę potrącić o siebie
obce spojrzenie
niewiadomą przyklejony do twarzy
wyraz

zlepki słów

tyle bieli

zatamowanej przez warstwy różu
sprawia że jesteśmy
mniej nadzy

ale wciąż dalecy sobie

147 028 wyświetleń
1739 tekstów
256 obserwujących
  • Gaia

    23 December 2012, 09:36

    A tak się rozgadałam, zgasiłaś mnie ;)
    :P

  • 23 December 2012, 01:36

    Czasem wypada pomilczeć... gdy się nie ma, co napisać. Więc milczę sobie, o.

  • Gaia

    22 December 2012, 23:21

    tacy
    bliskoznaczni
    znienacka

    :)

  • 22 December 2012, 21:19

    topią się we mnie odległości
    gdy w lustrze mogę potrącić o siebie

    Wyjątkowy wiersz.