Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sprostowanie dla Onejki

To nie czas nas spiernicza
tylko rozczarowanie
to nie życie nas kaleczy
tylko przyjaźń
to nie miłość nas karci
tylko pycha
to nie człowiek
jest wrogiem człowieka
tylko nienawiść
zazdrość
i niepohamowanie

25 548 wyświetleń
697 tekstów
16 obserwujących
  • 21 August 2017, 09:46

    Nie ma sprawy Onejeczko Kochana ;)
    ten wierszyk jest nadal aktualny
    Życzę uśmiechu na cały tydzień
    oraz zdrowia i pogody ducha
    Tobie i Twoim córkom

  • onejka

    21 August 2017, 09:36

    Natalia, ale, że co, bo ja nie kojarzę?
    Ty do jakiejś mojej myśli sprzed wieków ?
    No dzięki Ci dobra Kobieto, że sięgasz, gdzie moja myśl już nie sięga ;)