Menu
Gildia Pióra na Patronite

~

Tonę w Twych oczach..
Jak kropla w oceanie.
Pozwól mi się odnaleźć,
W głębinie Twego błękitu
I znów ukryć w czeluściach czerni,
Którą zawsze spoglądasz,
Na mą twarz,
Bezwiednie.
Spokojnie.
Obojętnie.
Daj mi to uczucie,
Chcę znów utopić się..
Utopić w Twym błękicie.
Zginąć.
Stracić oddech.
Stracić zmysły.
Stracić wszystko.
Zostać tu tylko dla Ciebie.

1005 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!