Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdybym był wczorajszy, kto by mnie tam czytał

...

to dość ciekawe
jak nie mając nic do powiedzenia
można tworzyć zdanie

a nawet własne

dzisiaj w zakładzie
nawet bym został
- chociaż może jeszcze mnie tutaj w całości nie ma -
może dochodzę do siebie
z buta
auto stopem

ładny mamy widok na wieczór
może nawet na balkonie znajdzie się miejsce
by nie palić papierosów
przed zaśnięciem

14 257 wyświetleń
276 tekstów
32 obserwujących
  • one drop for all

    7 April 2017, 04:33

    wiem trochę o wszystkim
    ale nie wszystko o niczym

    eee tam
    jesteś teraz z wczoraj

    PS
    u mnie też piękny wieczór

  • .Rodia

    6 April 2017, 18:29

    A to fajnie

    Lubie tytuly
    Bardziej mi sie podobaja niz wiersze

    PS
    A ja z przedwczoraj

  • one drop for all

    4 April 2017, 02:38

    ja Cię czytam dzisiaj
    z wczoraj
    chociaż u mnie naprawdę to dzisiaj
    ale jeśli o tym nie wiesz
    to znaczy, że nigdy się nie zdarzy w Twojej rzeczywistości
    dlatego też pisze o tym