Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inny świat

To był zupełnie inny świat.
Świat w którym nie było bólu,
a ludzie byli dla siebie życzliwi.
Świat w którym nie było cierpienia,
bo ludzie go sobie nie zadawali.
Świat w którym szczęście trwało wiecznie,
bo wszyscy ludzie się kochali.
Piękny sen!

17 388 wyświetleń
207 tekstów
9 obserwujących
  • Hares

    7 August 2015, 23:58

    Stary, kiedy to było ;)