Menu
Gildia Pióra na Patronite

To ty malowałeś uśmiech na mej twarzy,
rozświetlałeś moje oczy
i otwierałeś moje serce...
czemu tak szybko mi to odebrałeś?
Teraz snuję się jak cień, ze spuszczoną głową, opuchniętymi oczami i skamieniałym sercem...

5224 wyświetlenia
72 teksty
1 obserwujący
  • 25 February 2010, 21:42

    cóż dodać...

  • Irracja

    25 February 2010, 21:23

    ... hmm... nie odebrałeś lecz odebrałaś... przynajmniej w moim przypadku...