Menu
Gildia Pióra na Patronite

To taka piękna droga
Tylko momentami zbyt pusta
Wypełniam nią czas podarowany
Obojętnymi chwilami wyplatany
Tam mało uśmiechu do wspomnień
Roztrwoniłam tyle chwil gorzkimi łzami
Bezowocne czyny, bezsilny śmiech
Złe wybory
Zbyt pochopne słowa
Upozorowana otwarta księga
Taka jestem.

A*

11 899 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
  • RozaR

    13 February 2014, 21:23

    Upozorowana otwarta księga - kruca fix co to może oznaczać ?

  • zugimihau

    13 February 2014, 19:54

    Dobrzę że taka a nie inna..:) trzeba dotknąć wszystkiego w życiu aby używać słowa człowiek:) pozdrawiam ciepło:)