Menu
Gildia Pióra na Patronite

To Ona
Suma moich wszystkich szczęść
Równanie na spełnienie
Centrum wspaniałości
To Ona
Skrzydła niosące ku dojrzałości
Droga prowadząca do uśmiechu
Nauczycielka uczuć
To Ona
Piszę arcydzieło
Na kartach mego życia
Nauczycielka Miłości
Bezgranicznej, bezwzględnej i prawdziwej

8549 wyświetleń
97 tekstów
8 obserwujących
  • Maciek Zz

    6 August 2020, 18:45

    U nas to szkło tłuczemy na szczęście 😉 (nie kobietę)

    od maty
  • maty

    6 August 2020, 18:16

    kati75
    Bardzo dziękuję 😊

    od kati75
  • kati75

    6 August 2020, 18:11

    Dużo szczęścia 🙂

    od maty
  • maty

    6 August 2020, 18:10

    Z najszczerszą dedykacją. Dla przyszłej ŻONY, Która definiuje moje szczęście