Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do końca

Liryka z chodnika

Liryka z chodnika

To niszczy cię od środka i zatruwa duszę
Jest mi tak bardzo przykro wiem że przeżywasz katusze
Ciągła walka samej z sobą i ze wszystkim dookoła
To co w życiu cię spotkało o pomstę do nieba woła
Im dłużej będziesz czekała będzie gorzej się wygrzebać
Za kilka sekund wytchnienia człowiek gotów duszę sprzedać
Całe życie masz przed sobą nie poddawaj się dziewczyno
Zmotywuj się do działania i kłopoty twe przeminą
Łatwiej powiedzieć niż zrobić doskonale to rozumiem
Dlatego ciągle powtarzam że pomogę Ci jak umiem
Nie próbuj walczyć z tym sama bo to ciężka sytuacja
Masz przyjaciół masz najbliższych niech się w końcu zacznie akcja
Wiesz że warto się postarać przecież byłaś tak szczęśliwa
Walcz do ostatniego tchu bo to miłość jest prawdziwa
To uczucie ma cię nieść dla Niego stać cię na wszystko
Teraz jesteście daleko lecz będziecie znów blisko
Wierzę w to z całego serca że pokonasz przeciwności
Tylko od ciebie zależy jak skończysz za szczęściem pościg
Tyle mocy w tobie drzemie możesz zmienić świat dokoła
Za twój upór i chęć walki dziś przed tobą chylę czoła
Gdy się potkniesz to pomogę jesteś super koleżanką
W razie czego jestem blisko nie poddawaj się Poganko

7633 wyświetlenia
58 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!