Menu
Gildia Pióra na Patronite

--Kłutnia--

To głupia,bezsęsowna….
głośna rozmowa.
Boli jak się w niej uczestniczy,
Pragnie się spokoju i ciszy.
Bo zaczęcie kłutni to żadna sztuka,
Sztuką jest przeprosić i przyznać
się do swoich błędów i zrozumieć je.
PRZEPRASZAM !!!

2743 wyświetlenia
5 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    3 July 2010, 21:52

    A może to manifest?
    Inwersyjka ortograficzna, daje do myślenia.
    Słowo jest żywe i kto wie, czy za 50 "kłutnia"
    nie okaze się poprawnie napisana.
    Pozdrawiam
    Ciekawy i ironiczny, jeżeli to celowy zabieg.

  • 3 July 2010, 13:30

    Toć Madzialena słuszność Ci przyznaję

  • jendza

    3 July 2010, 13:29

    Elizo czy to wiesz co to słownik ortograficzny.?
    Albo pisz na Wordzie. Tego się nie da czytać.

  • 3 July 2010, 10:15

    mowa o kłutni czy kłótni?
    nie mogę oceniac, ale dałabym minusa