Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Płomień"

To co w nas płonie
To co na zawsze miało dla nas trwać
Ten ciągły płomień
Niewypalony naszych uczuć żar

To co nas niesie
To co nas unosi do gwiazd
Pełnia uniesień
Warta wyrzeczeń i tak bliska nam

I czuje wciąż
Jak moje ciało w Twoim jest
Całować chcę
Dotykać Ciebie i budzić Cię

Ja przecież kochałem
Kochałem Ciebie
Tak jak nikt
I zawsze tak chciałem
Marzyłem wciąż
Wierzyłem tak
Lecz zawsze tak chciałem
Marzyłem wciąż
Wiezryłem tak
Lecz zawsze sie bałem
Tej ciszy która końcem będzie
Końcem nas

Dlaczego powiedz
Nadejdzie koniec i zaskoczy nas
I zgaśnie płomień
Ten który miał na zawsze dla nas trwać

I czuję wciąż
Jak moje ciało w Twoim jest
Całować chcę
Dotykać Ciebie i budzić Cię

57 353 wyświetlenia
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!