Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wariacka miłość

To co czuję nie ogarną słowa
Kocham Cię tak że trudno
wyobrazić sobie i ochłonąć
Bezkres miłości z biegiem
czasu rozrasta się kochanie
moje do Ciebie rok z roku

Nie mogę się oprzeć temu
patrząc na Ciebie zmysły tracę
i szaleję wolę przemilczeć
bo Ty się z wariatki śmiejesz
więc Cię kocham po wariacku
wrzucając uczucia do strof poezji

94 119 wyświetleń
909 tekstów
21 obserwujących