Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lorem

To był ostatni raz ...
Ten ostatni raz ...
Me serce wpadło w trans...
Nigdy więcej nie dotknę miłości...
Ból już u mnie nie zagości ...

1048 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!