Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakochani

To był letni wieczór,
Spacer uliczkami,
Wiatr swoim oddechem
Chłodził nasze twarze.
W powietrzu unosił się
Zapach skoszonej trawy.
Nie wiedziałam wtedy,
Nie zdawałam sprawy,
Że to właśnie tu -
Na Targówku pierwszy
Raz się spotkamy.
Nikt nie mógł przewidzieć,
Że jedno spojrzenie,
Że muśnięcie dłoni
Sprawi, że pokocham Ciebie ❤

1746 wyświetleń
10 tekstów
2 obserwujących
  • 10 September 2020, 23:07

    Quuurczeee, a ja tak... przypadkowo, niechcący... musnąłem. :D
    Fajne.
    Dobranoc. :))