Menu
Gildia Pióra na Patronite

M.

Tęsknoty sidła serce schwytały
Eros swą strzałą je przedziurawił

Apoteozę Twego jestestwa
Maluję na życia płótnie swą krwią
Oddany Ci już bezwarunkowo

403 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących