Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja tęsknota

Tęsknota za tym, co się nie spełniło
Radości ,której nie było
Przenika mrok duszy mojej
Torując drogę nadziei

Tęsknię za uśmiechem rannego przebudzenia
Zapachem miłosnych uniesień
Za każdą cząstką twojego istnienia

Tęsknię za tobą, gdy odchodzisz
Za dłońmi pieszczot, dniem pełnym wzruszeń
Za twoim głosem niesionym echem
I za tym czego jeszcze nie było

2026 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący
  • misiek45

    21 June 2014, 13:11

    Pięknie napisany wiersz o tęsknocie Jacku -pozdrawiam miło :)

  • czarna mamba

    21 June 2014, 11:44

    podoba mi sie :)

  • dana1596

    21 June 2014, 10:47

    nadzieja, tęsknota, żal i wiara...to nasze prawo, nasz dzień powszedni...smutne, ale konieczne, abyśmy mieli siłę żyć dalej

  • krysta

    21 June 2014, 10:11

    tęskny ,ale ładny wiersz...
    pozdrawiam