Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czekanie

Tęsknota to ktoś kto odchodzi
i ktoś kto zostaje
bo tak jak cisza
pełna szelestu
tak pełna wspomnień
jest pamięć

Lecz za daleko jesteś
by wrócić
choć ja czekałem
z sercem za małym
na miłość
którą cię kochałem

101 655 wyświetleń
954 teksty
266 obserwujących
  • Adnachiel

    29 January 2015, 13:51

    Dla Ciebie wszystko.

  • giulietka

    29 January 2015, 13:48

    Zawsze wiedziałam, że potrafisz... pisać i wabić;)

  • Adnachiel

    29 January 2015, 13:46

    Nareszcie jesteś, Giuli.
    Przyznaję, że specjalnie napisałem ten wiersz, byle byś go przeczytała :)

  • giulietka

    29 January 2015, 13:42

    czasem przychodzę pod drzwi
    zwabiona znajomym szelestem
    lecz nie śmiem przestąpić progu
    za którym tak słodko śpi miłość
    nie budzę jej
    jest już późno
    a może dla niej zbyt wcześnie

  • Adnachiel

    28 January 2015, 09:22

    Nareszcie Was zwabiłem :)
    Dzięki za wpisy, jest mi bardzo miło czytać Was pod swoim tekstem.
    Jestem zaszczycony :)
    Pozdrawiam :)

  • Iکқяa

    28 January 2015, 09:09

    pięknie...

  • mill

    27 January 2015, 17:59

    ..ładnie ...

  • Malusia_035

    26 January 2015, 21:18

    po prostu śliczne :)

    Pozdrawiam :)

  • dana1596

    26 January 2015, 21:06

    podoba mi się...zwłaszcza to:
    "bo tak jak cisza
    pełna szelestu
    tak pełna wspomnień
    jest pamięć "

    Pozdrawiam:)

  • Adnachiel

    26 January 2015, 20:26

    Drac, miłego również.

    Aniu, dziękuję Ci za odwiedziny i miłe słówko.
    Uściski :)