Menu
Gildia Pióra na Patronite

" A jednak..."

Tęsknota moja
Ożywa wieczorem
Krew szybciej krąży
Srebrem księżyca
Szukam Twych ust
A Ciebie nie ma
Nie ma tu...

Piórem kalekim
Błękitem krwi
Szukam Cię
W jesienne dni
Słońce otwiera drzwi
A Ciebie jak nie było
Tak nie ma...

W pamięci tylko:
Echo wspomnieniem brzmi
Tamtych ciepłych dni
Lirycznych chwil
Smak kawy - czekoladowy
Wiersz i list nowy
A jednak kochać potrafię...

10.10.2020....dokończone myśli...31.10.2020
16:14

282 017 wyświetleń
2736 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!