Menu
Gildia Pióra na Patronite

Berek

Tęsknota, jest jak cień,
który próbuje złapać
od jakiegoś czasu,
W słoneczny dzień
wybiegnie mi przed dłonie,
by utulić ją...
i umyka znowu..
Przecież jej nie dogonię..

130 924 wyświetlenia
871 tekstów
20 obserwujących