Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Twoje pióro "

Tęskno mi do Ciebie
Lekkości Twojego bytu
Zwiewnych strof
Uniesień bez liku
Tęskno mi do Ciebie
" Rozbujniku " z błędem
Którego za bardzo polubiłam
Do...filozoficznych rozważań
Psychologii życia...
Tak lekko mi o tym pisać
Z mówieniem mam problem
A może wmawiam to sobie
Może zakochałam się w Tobie?

281 884 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!