Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknie...
Za oczu twych spojrzeniem.
Za uściskiem dłoni.
Za każdym gestem.
Dotykiem.
Oddechem.
Smakiem Twych ust.
Wypowiedzianym słowem w moją stronę.
Miłymi chwilami, które spędziliśmy razem.
Za każdym Twoim uśmiechem.
Za głupawkami.
Za poczuciem humoru.
Za Twoim zapachem.
Za wypitą wspólnie herbatkę lub kawę.
Od dawien dawna tak jest ...
Za osobą ,która jest dla mnie bardzo ważna.
Po prostu Tęsknie ... Za TOBĄ

15 973 wyświetlenia
67 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!