Menu
Gildia Pióra na Patronite

Radośc

Teraz śmiech, nie ma łez
Świat się dniami cieszy
Słońce lśni płynął dni
Jak pędząca rzeka
Śmieję się ja śmiejesz się ty
Radość wokoło tańczy
Tańczy szalona, radosna tańczy
Pachnąca kwiatem pomarańczy.

1670 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
  • kukaczka

    22 September 2021, 17:07

    ..radości nigdy nie za wiele🌷