Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 12 March 2021

Wiosna

Teraz jestem szczęśliwy
Więc piszę mniej
I tak nieracjonalnie
- o miłości

Zima mojego życia przeminęła
Teraz trwa już wiosna
Choć za oknem jeszcze
Gdzieniegdzie zbrylony śnieg

Co przyjdzie po wiośnie?
Któż to wie, może kolejna wiosna
Można być zakochanym całe życie?
Zima przecież też może trwać wiecznie...

81 777 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących