Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pokochałam

Ten ogien w Tobie,
którym rozpaliłeś me serce,
te oczy, które potrzymywały żar,
te usta które chroniły przed wiatrem
Rozgrzałeś mnie i zostawiłeś na zamarznięcie...

1714 wyświetleń
18 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!