Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez tytułu

Ten jeden liść
choćby ostatni
on nadal lśni
on nadal śni
nie straszny dzień
nie straszna noc
choć słabiej błyszczy
nocy mrok
- niepewny wzrok

Młodości haust
pamiętać gdy
niepewne noce
niepewne dni
ze słońca kraść
ostatni promień
ostatni ogień
ten jeden liść
- on nadal lśni

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!