Menu
Gildia Pióra na Patronite
Lia

Lia

Ten dreszcz... gdy przechodzisz koło mnie
To przyspieszone tętno... gdy nasze oczy się spotykają
Ta słodka chwila... gdy się witamy
Ta udawana obojętność... byś nigdy nie odgadł prawdziwego rytmu mego serca
Ten fałszywy uśmiech... którym pragnę ukryć wewnętrzne rozdarcie
Ten świat..który nigdy by nas nie zrozumiał....
Ten...który jest realny, osiągalny i czeka na mnie..
Ty...który dokonałeś już wyboru drogi w swoim życiu...
To wszystko sprawia, że nie chce i nie mogę marzyć o Tobie

6176 wyświetleń
92 teksty
36 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!