Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mentor....

Ten co odpowiedzi zna,
idzie obok mnie i drwi.
Czasem daje jakiś znak,
częściej zatrzaskuje drzwi.

Ten co klucze ma do bram,
nic nie mówi, rzadko śpi.
Nie udaję że go znam,
gdy zgubione liczę dni.

12 305 wyświetleń
150 tekstów
7 obserwujących
  • mill

    30 May 2015, 09:58

    ...świetne rymy ....fisz.........

  • nicola-57

    20 May 2015, 11:51

    i rym, i rytm, i sens. Dumam nad tym mentorem, to cząstka ciebie, czy nie
    musisz mi pomóc, przymulonam bardzo
    dziwię się, że nikt jeszcze tego tekstu nie odwiedził
    jestem za, serdeczności
    P.S.jeśli, to cząstka Ciebie, to fajnie mieć takiego belfra i moralistę zarazem :)