Menu
Gildia Pióra na Patronite

nawet jeśli nie przyjdziesz

tej nocy świt mnie oszukał
nie obudziło mnie serce
kolejny raz pękło niebo
a nie rozstąpiła się ziemia

wstrzymały oddech anioły
na naszym kamiennym moście

kładłam ci palec na ustach
gdy mówiłeś
że jutro jest kłamstwem
teraz gdy nie wiem czy jesteś
moje dzisiaj jest bez znaczenia

137 935 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • 21 November 2015, 18:05

    Schowałem. Nie było łatwo, bo zielonych jest trochę, ale wybrałem jedną. 7,62. ;):P

  • giulietka

    21 November 2015, 14:06

    Mill, w to akurat nie uwierzę;)

    Art, może pod zieloną łuską?;)

  • 20 November 2015, 23:53

    Madź, powiedz mi, ach powiedz,
    jakże mam ukryć wzruszenie? ;):P

    Dobrej nocki. :))

  • mill

    20 November 2015, 15:29

    ....dziękuję zawstydziłem się ;) .....

  • giulietka

    20 November 2015, 15:25

    Dobrze Cię widzieć, Mill, brakowało mi Ciebie tutaj, bardzo... :*

  • mill

    20 November 2015, 14:18

    ...najlepiej wspólne układać marzenia ....śliczny wiersz piękna M ;* .....

  • giulietka

    17 November 2015, 09:25

    Bardzo Wam dziękuję.
    Cieszę się, że tu jesteście.
    Ps. Arti, Ciebie to też dotyczy;)

  • 16 November 2015, 23:31

    Sama chciałaś... no dobra, przyjdę. :P
    Żartowałem, możesz spać spokojnie. :))

    Ładne. :)

  • Malusia_035

    16 November 2015, 20:09

    bardzo mi się podoba :)

    Pozdrawiam Serdecznie M :)