Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bifrost

Tego mostu nie spalisz żadnym ogniem,
Sam jest z energii promieniem.
Co z serca do serca przenika w sekundzie,
Choćby Wszechświata przebył granice.
Taka furtka którą otwierasz,
Gdzie nawet myśl nie dociera.
Jakbyś wyobrażał sobie nieskończoność,
Która zawsze o krok...

2885 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
  • nicola-57

    6 September 2015, 14:51

    bdb

    od AShER