Menu
Gildia Pióra na Patronite

te głosy
te demony w mojej głowie
ratuj
nie pozwól im pociągnąć mnie
głębiej i głębiej
pomiędzy wrzaskiem rozszalałych myśli
weź nóż
krew słodka
po tej stronie dobrze
a ciszą upiornie tętniącą w uszach
jestem ja i proszę
ratuj

11 108 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    18 February 2015, 14:44

    dziękuję za miłe słowa :)

  • fyrfle

    18 February 2015, 12:26

    Piękne imię Alicja, pasuje do tego portalu i do mnie.

  • Deszcz

    18 February 2015, 02:18

  • fyrfle

    17 February 2015, 17:46

    Niech deszcz spokoju zagości i zrozumienia.

  • krysta

    17 February 2015, 16:40

    wiersz zatrzymuje...
    pozdrawiam Alicjo :)

  • Ile.Znasz.Sposobow.Zabijania.

    17 February 2015, 14:44

    Słyszę krew skapującą z noża - jest efekt, jest dobrze.
    Pozdrawiam