Menu
Gildia Pióra na Patronite

972

Tańczę w pustym pokoju,
wiem, że nikt nie zadzwoni
Mam obolałe stopy i
powykrzywiane dłonie
Wszystkie złudne nadzieje,
dzisiejszej nocy - przytulę je

„W tym świecie nic nie bywa prawdziwe
Musisz się przyzwyczaić!
Bo w tym świecie,
miłość to nie miłość”

- Potrzymaj moje piwo.
- Czemu to zrobiłaś? Jakie tabletki zażyłaś?
To droga donikąd
Ból bywa oczywisty,
kiedy zapada zmrok
Jedynym sojusznikiem
jest mi rana w piersi
wiem, że nie zadzwonisz

„W tym świecie nic nie bywa prawdziwe
Wystarczy się przyzwyczaić
Bo w tym świecie,
miłość to nie miłość”

12 348 wyświetleń
98 tekstów
22 obserwujących
  • silvershadow

    26 December 2022, 23:00

    idę po następne piwo