Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko czy aż?

Tańczę
bursztyn chlupie w
krysztale szklanki
maleńki
łyczek
tańczę dalej
sama
nie
z muzyką
zmysłowa tancerka
z niej
i ze mnie
ah jak wirują włosy i
ja
wokół dym
przesiąkam nim
wśród kłębiących
się szarości
błądzą dłonie
Twoje
zbliżony uczysz się
moich kształtów
a one same
rozbrajają Twe myśli
bałaganią we
szczerozłocistych włosach
moje krwiste palce
tańczymy
wśród rytmu który
zwalnia
wędrują po czarnej
koszulce
dotyk
wyobraża sobie
strukturę ciała
noga w nogę
obrót
zakręcił rzeczywistością
i nagle
Twoje oczy
te z
conocnych snów
tak niesamowite tak
blisko
usta równie bliżej moich
perfumy niczym
niespełnione od wieków
od zawsze
marzenia
wbijasz we mnie
magnetyzujesz
spojrzenie które zmiękcza
moje kroki
siła przyciągania
mnie
nie buntuję się
to przecież
taniec zmysłów
gdzie jesteśmy tylko
i aż

10 099 wyświetleń
73 teksty
9 obserwujących