Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Taniec"

Tańcząc na słońca promieniach
w płomień zamieniam Twój świat,
a Ty obłokiem się stajesz,
i tańczysz tak jak...ja.
Na skrzypcach melodię swą
miłość dla nas gra,
strunami harfy trąca letni wiatr,
i ptaki śpiewają w chórze,
że do nas należy ten świat !
Na słońca promieniach
tańcząc dla...Ciebie
niespodziewanie ...
odnalazłam....siebie.

54 914 wyświetleń
428 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!