Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jedno z dwojga

Tam na prawo, tuż przede mną,
widzę dobrą drogę piękną
i bez żadnej złej przeszkody
mogę teraz na nią wejść ...

a na lewo wielka butla,
w środku wódka, za nią trumna ...
nie ma drogi, tylko grób tam ...
nie wybiorę opcji tej.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!