Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tam głęboko we mnie płacz.
Tam głęboko we mnie gniew.
Wystarczyło powiedzieć „nie”.
Nie musiałeś rzucać we mnie kamieniami
-słowami,
Które poraniły mi duszę
I sprawiły, że pękło mi serce.
Więc gniew. I płacz. I żal. I pustka
Tak duża, że strach.
I noc już bez ratunku.
I dzień już bez nadziei
Na słońce
Wysuszające łzy na twarzy.

6060 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!