Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Teksty z obrazami - *** - klorynda
*** - klorynda

tam
gdzie stykają się
dwa morza
pozostało
kochane, bliskie serce
zakopane
w obcej ziemi
ofiaruję smutek
ofiaruję żal
ofiaruję pamięć
ja g.

25 105 wyświetleń
92 teksty
3 obserwujących