Menu
Gildia Pióra na Patronite

To co mamy

Tam gdzie słońce
Odkrywa swe oblicze
Tam czeka nowy czas-
Nie ma już upadku duszy-
Ona wzlatuje gdzieś do góry
Zamykając oczy - spójrz -
To co kochasz jest tu w Tobie.
Kiedy oczy obudzą się za snu
Pięknego
Popatrz -
Świat jest piękny
Gdziekolwiek nie dotrzemy
Tam zawsze znajdziemy
To czego szukamy...
7.11.2006

1106 wyświetleń
9 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!