Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mucha baletnica

Teksty z obrazami - Mucha baletnica - motylek96
Mucha baletnica - motylek96

Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
Bezszelestne anioły dają nadzieję

Otwieram okno, wyciągam rękę
Chcę dotknąć nieba
Lecz dzisiaj jest za wysoko
Na beztroske

Biała filiżanka fusami wróży

Dezynfekuje blizny
Od środka

Mucha baletnica piruety kręci
W podzięce poetycko
Zdmuchne ją wierszem

Tam gdzie anioł dobry dzień
Diabeł składa pokłon

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • kati75

    9 September 2020, 17:32

    Wiersz oczyszczający duszę 🙂Pozdrówka Ewuniu🙂