Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak na dobry sen

Tak wspaniałe mamy czasy, rządzą nami te ku...
Śmiechu co dzień co nie miara bo zabije nas zaraza
Każdy baran w sejmie siedzi - Co na świecie? wszystko śledzi
Jesteś zwykłym chamem Panie? Umrzesz? Pfff się stanie?!

Teraz czekam na uchwałę. Śmierć zatwierdzą nam na stałe.
I podatek odliczony... śmierć dzieciaka, matki, żony...
Taki sobie wybraliśmy. Demokrację chcieć mieliśmy.
Rozdawnictwo na potęgę "biere kase, dziś chlać będę".

Taką dziś zabawę mamy, wszystkim długi swe rozdamy.
Rząd da wszystko to co ma, chociaż z podatników trwa.
Teraz każdy z nas umiera. Brak pomocy od premiera.
Rząd uchwali, rząd się bawi. Teraz...Przykro mi.
Bez rymu... Zostaliśmy wszyscy sami.

3835 wyświetleń
43 teksty
0 obserwujących
  • szpiek

    28 March 2020, 09:28

    Gotowanie żaby trwa...
    https://youtu.be/sr1MFb6U4Hw

    Video sr1MFb6U4Hw
  • RozaR

    27 March 2020, 22:15

    Ble ble - propagandowe popłuczyny . Czas oczyścić się z propagandy i zacząć racjonalnie mysleć i pisać .