Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak się nie robi

Tak się nie robi
idzie się offline i się nie mówi nic.
tak się nie robi.
bez słowa odchodzi wylogowuje
tak się nie robi
logout klika i się znika
tak się nie robi
gildie zostawia na pastwę kougraga
tak się nie robi
przykładnym GM trzeba być i low lvl invać
a nie ... tak się nie robi ...

Panda 14.10.17 23:18

59 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!