Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak się bałam..

Tak się bałam..,
tyle łez wylałam,
myślałam, że nie wrócisz już..
To serduszko, takie kruche,
a tak wielką ma moc.
Tak się bałam,
że zabierze mi Cię ciemność.
Bałam się, ale jesteś tu..,
nadal jesteś...mój.

215 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!