Menu
Gildia Pióra na Patronite

❤🐱 Kochane Zwierzątki 🐶❤

Takie cudowne, takie kochane,
jakby nam były z Nieba zesłane ...
Spróbuj w nich znaleźć drobinkę zła choć
a się nie uda Tobie to jakoś 🥰

Stale rozbawią, stale pocieszą,
nigdy nie strapią, nigdy nie zgrzeszą ...
Bóg nam was zesłał kochane zwierzątki,
wstyd mi jest za tych, co dla was są podli 😌
https://www.youtube.com/watch?v=6gPMU2yLoUM

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!